Levende lys i det kolde efterår 🕯 Køb denne smukke grå med direkte link

Jeg ønskede min mor skulle dø…

Som overskriften siger… For hendes bedste og for min egen skyld!

Min kære mor led af en forfærdelig bindevævssygdom i mange år, faktisk hele min ungdom og til hun døde af sygdommen for snart 3 år siden. Det sidste stykke tid var hun indlagt på Hvidovre hospital og flere gange blev vi ringet derud og fik af vide at vi skulle sige farvel, børnene havde sagt farvel for en “sikkerheds skyld. Hver gang de ringede, fik jeg et sug i maven, græd og græd og græd, og hver gang håbede jeg inderst inde at hun ville give slip, give slip på et hårdt, forfærdeligt liv, fyldt med smertestillende medicin og så mange mange smerter! Havde hende i tlf hver anden dag i 15 år, hvor hun græd af smerte, hele min ungdom er fyldt med en mor der græd i tlf og når jeg så hende, en mor der ikke havde overskud fra sine egne smerter og sygdom til at spørge ind til sin datter og senere hen sine børnebørn… Jeg har været langt mere påvirket af det end jeg troede…

Jeg havde lange snakke med flere overlæger om hun skulle livsforlænges hvis vi nåede dertil. Jeg valgte både for hendes og for min egen skyld, at hun ikke skulle.

Ja jeg valgte at hun ikke skulle genoplives eller ligge i respirator. Hun skulle have fred, og inderst inde havde jeg brug for at få fred

Den 25 april 2015 sov min lille elskede mor ind, hun lå helt fredsfyldt, uden smerter og gråd, jeg nåede at sidde med hendes hånd i min.

Nåede at sige at hun skulle give slip, det fortjente hun mere end nogen anden endelig at få lov til!

Jeg græder i tide og utide, det har jeg gjort lige siden hun døde, for de 15 år hun var syg græd jeg ikke, der skulle jeg være den stærke og der var ingen til at trøste mig, hvis jeg var ked af det…

Sov sødt lille mor ❤️

 

968872_10151752471182485_981556599_n

 

 

 

1 kommentar

  • Linda Holmberg

    En kææææææmpe krammer til dig!! ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Levende lys i det kolde efterår 🕯 Køb denne smukke grå med direkte link