Shop Ellos home med 20%

Et nyt medlem i familien!

solgt

 

Ja der er kommet et nyt medlem i familien 🙂

 

Vi er blevet husejere!

Et ønske vi har haft SÅ længe og kæmpet for at nå til! Det er stadig helt uvirkeligt!

Men vi GLÆDER os til at komme igang, til at sætte vores eget præg, og lave ALT helt fra bunden af. Det bliver pisse hårdt med tre børn, men det bliver det hele værd! Vi laver vores børns base, der de forhåbenligt skal bo resten af livet.

En kæmpe drøm er gået i opfyldelse! Er selv vokset op med en enlig mor og har altid boet i lejebolig (det er der intet galt i overhovedet) men har hele min barndom været så misundelig på alle mine veninder, der boede med deres mor og far i hus, og altid sagt til mig selv at det skulle jeg sørge for at mine børn skulle vokse op i. Og ved I hvad: det skal de nu!! Wuuuuptiiii duuuuu!!!!

 

Har selv boet i lejebolig siden jeg flyttede hjemmefra, og efter 19 år, var jeg i går nede og sige vores lejlighed op, mærkeligt og vemodigt, men med en spændende fremtid.

 

En rød smuk murstensvilla fra 50’erne, ligesom vi ønskede, min mand er murer, så selvfølgelig en murstensvilla.

 

Men puuuuhaaaa en omgang som førstagangs købere, uden nogle kloge fædre, der har kunne guide os og fortælle hvad vi skulle gøre, hvilke lån, forsikringer, ejerskifteforsikringer osv osv osv…. Er helt ør i bolden!

Vi blev af et vennepar rådet til at skaffe os en boligadvokat, en slags mægler, der kan hjælpe folk igennem huskøb, hjælpe med at forhandle, snakke med sælgers mægler osv. Det er det bedste valg vi nogensinde har taget! Vi fik anbefalet Hong Nhat Than, der ejer https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/koebenhavn/estate-amager-amagerbrogade

Hun har simpelthen reddet os fra den jungle det er at købe hus! Kan klart anbefales!

Nå men vi er som sagt førstegangs husejere, så alle råd modtages med kyshånd!

 

Håber I vil følge med på vores rejse mod drømmehuset, både her og på mine Instagram profil https://www.instagram.com/made.by.mee/?hl=da

 

X Jill

1 kommentar

  • Yoսr style is really uunique inn comparison to othe folks I’ve read stuff from.
    Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bok mark this blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop Ellos home med 20%