Lækre sunde bananpandekager

At savne så inderligt….

Alle mine mere personlige indlæg kommer altid sent om aftenen, når alle i familien sover…

Sidder altid lidt alene og tænker og savner og fundere… Kender I det?

Var nede forbi min svigerfars grav forleden ♥️ Vi havde kun lillebror med denne gang, han stod op af gravstenen og sagde små lyde, og sad lidt og legede med en lille engel jeg engang har købt. “Vi savner dig” står der på den, en lille hilsen fra min mands første barnebarn til hans far, de nåede aldrig at møde hinanden, min mands far døde året inden vi mødte hinanden. Kunne se min mand fik tårer i øjnene, nu med hans andet barnebarn hans far ikke ville komme til at møde ♥️

image4

image3

Mangler så meget en “lege” farfar og morfar til drengene, en der kommer og bygger træhus i haven og tager dem med på fisketur.

Syntes simpelthen at det er så synd for ungerne at det er sådan her de “besøger” deres bedsteforældre! Mest vores store pige på 11 år, for hun er den eneste der kan huske hendes mormor, hun er den eneste af vores tre unger der nåede at kende hendes mormor ♥️

Mangler mormor der laver æbleskiver og kalendergaver i december, mangler hende hver dag💔

image1

image2

 

Hvad gør I andre der har mistet? Er der nogle specielle traditioner?

Hos min svigerfar tager vi en øl med, min mand drikker lidt af den, skåler og hælder resten ud over gravstenen.

Hos min mor tager jeg altid blomster med I skrigende farver som hun elskede, og min far får det samme, da de ligger sammen ❤️

 

Lige lidt tankemylder herfra…

Sov dejligt

 

X Jill

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre sunde bananpandekager